Harmadával több saláta fogyott a Salátázás Hónapján

Gábor Tímea átveszi a főnyereményt
Gábor Tímea átveszi a főnyereményt

Az Eisberg idén harmadszor indította el egészséges táplálkozásra ösztönző Salátázás Hónapja kampányát, mely a magyar háztartásokat célozta meg azzal az üzenettel, hogy a kész, mosott saláták, amellett, hogy finomak és egészségesek, praktikus megoldásként színesíthetik a napi étkezést.

Az 1 millió forint értékű Euronics utalványért – a fődíjért – , valamint a heti és napi nyereményekért több mint 10 ezren játszottak, a tavalyinál közel 40 százalékkal többen. Az Euronics utalványát végül a budapesti Gábor Tímea nyerte el, akinek személyes története igazolja azt, hogy mindenki csak nyerni tud azzal, ha étrendjében rendszeresen szerepel a saláta.

A nyereményjáték számokban 

Több kiskereskedelmi lánc partnerként segítette az Eisberg küldetését: reklámmegjelenésekkel, vagy éppen áruházi kóstoltatásokkal. Rekordszámokat produkálva összesen közel 10.300 blokkal vettek részt a játékosok  2024. április 22- május 31. között a Salátázás Hónapja nyereményjátékban. A tavalyinál így közel 40 százalékkal nőtt a játékszám.

A nyereményjáték social media platformokon történő kommunikációja mellett budaörsi és székesfehérvári áruházakban 1000-1000 fő találkozhatott saláta kóstoltatással. Az Eisberg termékeken összesen 400 ezer termékmatrica népszerűsítette a játékot, ami érezhetően megmozgatta a fogyasztókat, hiszen április és május hónap során összesen 32%-kal több salátakeveréket vásároltak az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Életmódváltásnak köszönhető nyeremény és mínusz kilók 

Az Eisberg kampányának főnyereményét, az 1 millió forint értékű Euronics utalványt Gábor Tímea nyerte el. A fiával Budapest 17. kerületében élő, pénzügyi tanácsadóként dolgozó Tímea elmesélte, hogy életmódváltásnak köszönhetően lett az Eisberg termékek igazi rajongója. “A saláta számomra az egészséget jelenti. Amikor megiszom a smoothie-t, azt érzem, hogy teszek az egészségemért, és jó dolgokat töltök a szervezetembe” – meséli. Bár, mint mondja, mindig is sok salátát evett a család, de tavaly nyár óta napi szinten fogyasztják az Eisberg salátáit és isszák a smoothie-kat. “Bár korábban nem voltak súlyproblémáim, nem is reggeliztem soha, azonban, miután betöltöttem a 40-et, elkezdtek felkúszni a kilók.”Sőt a rendszeres salátafogyasztás mellett többet sétál, jobb a közérzete, és 10 kilogrammot is leadott tavaly nyár óta. Tímea bizonyos napokon otthonról, más napokon az irodából dolgozik, és a főzés során a gyors ételeket preferálja, így elsőként a gyorsan elkészíthető smoothie-kat építette be a mindennapi rutinjába.

 „Az Eisberg salátáit azért szeretem, mert gazdaságosak, kényelmesek, és praktikusak” – mondja. Az életmódváltás a 16 éves fia egészségére is hatott: „A fiam a rendszeres sport abbahagyása után viszonylag gyorsan felszedett 30 kilót, amiből az életmódváltásunknak és a visszatérő  edzéseknek köszönhetően le is adott 24 kilót” – meséli, és mosolyogva hozzáteszi, hogy a fia kifejezetten szereti a salátákat. Tímea van, amikor a salátatálakat, máskor a szimpla salátamixeket veszi, és ebédre vagy vacsorára is igyekszik salátát fogyasztani, az Eisberg csirkés cézár a kedvence. Több ilyen termék blokkját küldte be a nyereményjáték során is, ez hozta meg a szerencséjét. 

A főnyereményből egy zöldségszeletelő és -reszelő gépet szeretne venni, és mindenkinek csak ajánlani tudja azt, hogy építse be a rendszeres salátafogyasztást az életébe.

Gratulálunk a nyereményhez és a sikeres életmódváltáshoz!

További hírek

12

AUG.

Egészséges ételek villámgyorsan

Az időhiány és a rohanó életmód miatt egyre inkább jellemző, hogy az emberek kevesebb időt szeretnének a konyhában tölteni. Ugyanakkor sokan ezt az igényt az egészséges életmód fenntartása mellett szeretnék megvalósítani. Ezt felismerve, a piacon megjelentek az előre elkészített, kiemelt gondossággal válogatott, friss és tartósítószermentes alapanyagok. Ezek használatával nem kell lemondani a „gyorsan, egészségesen, finomat” alapelvről sem.

Tudjon meg többet
25

JÚL.

Salátázással a saját egészségünkért és a magyar sportolókért

Ahogy a most hétvégén kezdődő Olimpiai Játékoknak, úgy az augusztus 28. és szeptember 8. között zajló Paralimpiai Játékoknak is Párizs ad otthont idén. A paralimpiára eddig 39 sportolónk kvalifikált. A magyar csapatot az Eisberg is támogatja: az új Sport Mix salátakeverék csomagolásán található matricával hívják fel a figyelmet a Magyar Paralimpiai Csapat változatos étrendjének támogatására és az egészséges táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás fontosságára.

Tudjon meg többet
10

JÚL.

Egészséges nyári táplálkozás: növényi zsírokkal a bikiniforma megőrzéséért

Az igazi forró nyár beköszöntével sokan törekednek egészségesebben táplálkozni, de a tévhitek ellenére nem szükséges teljesen mellőzni a zsírokat étrendünkből. A telített zsírok visszafogott fogyasztása ugyan jogos, de emellett előnyös a növényi zsírforrások, például olajos magvak, növényi olajok, valamint a halak beiktatása az étrendbe, mivel ezek telítetlen zsírsavakat tartalmaznak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest