Bélszíncsíkok osztrigaszósszal
Összetevők
1 csomag Eisberg Vitamin Mix
30-35 dkg csíkozott bélszín
1 fej vöröshagyma
1 db chili paprika
1 db lime
3 db búza tortilla
0.5 dl osztrigaszósz
1 dl húsalaplé
2 evőkanál olívaolaj
2 dl étolaj
só
őrölt bors
Elkészítés
A csíkozott bélszínt sózzuk, borsozzuk, és a szeletelt vöröshagymával, illetve a magozott, vágott chilivel együtt, kevés forró olívaolajban megpirítjuk. Felöntjük osztrigaszósszal, majd húsalaplével. Néhány perc alatt egybeforraljuk. Salátánkat helyezzük a tányér szélére, szórjunk rá reszelt lime héjat és locsoljuk annak levével. Mellé halmozzuk a kevés olajban hirtelen kisütött, csíkozott tortillát, és végül kanalazzuk tányérunkra a bélszíncsíkokat.
Eisberg tipp
Keverj hozzá zöld vagy piros chilit.