Birsalmás garnélanyársak
Összetevők
1 csomag Eisberg Fitness mix
Tokaj Dressing Birsalma
1 db birsalma
12 db garnéla
2 ek olívaolaj
chili ízlés szerint
1 gerezd fokhagyma
só
Elkészítés
Az olívaolajat összekeverjük egy evőkanál birsalmás Tokaj Dressinggel, sózzuk, belereszelünk egy gerezd fokhagymát és ízlés szerint adunk hozzá chilit. A birsalmát meghámozzuk, és nagyobb kockákra vágjuk. A garnélát és a birsalmakockákat nyársra húzzuk, megkenjük a páccal és fél órát állni hagyjuk. Egy grillserpenyőben kevés olajat hevítünk, és a nyársak mindkét oldalát 2-2 perc alatt megsütjük. A salátát meglocsoljuk a birsalmás Tokaj Dressinggel és garnélanyársakkal tálaljuk.
Eisberg tipp
Adj hozzá még egy kis birsalmát.