Összetevők

1 csomag Eisberg Verona mix
6 dkg Eisberg Madársaláta
1 evőkanál dijoni mustár
1 evőkanál sima mustár
1 evőkanál méz
1 evőkanál vágott petrezselyem
1 evőkanál vágott menta
10 dkg kuszkusz
4 db paradicsom
8 db koktélparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál balzsamecet

őrölt bors

Elkészítés

A keverőtálba szórt kusz-kuszt felengedjük kétszeres mennyiségű forró húsalaplével, majd letakarjuk és hagyjuk, hogy kb. 10 perc alatt magába szívja a folyadékot és megpuhuljon. Mustárokat a mézzel, petrezselyemmel, mentával, és az olívaolajjal kikeverjük, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a puha kusz-kuszhoz. A paradicsomot apró kockákra vágva szintén belekeverjük. Tálaláskor egy tányér közepére halmozzuk a kusz-kuszt, majd körbeszórjuk, a balzsamecettel meglocsolt salátával.

Eisberg tipp

Csicseriborsóval vagy más zöldségekkel még inkább feldobhatjuk a salátánkat.