Összetevők

1 csomag Bolero mix
1 csomag Madársaláta
25 dkg csirkemellfilé
0,5 teáskanál só
2 gerezd fokhagyma
2 szál rozmaring
1 db chili (piri-piri)
0,5 teáskanál bors
2 ek olívaolaj
1 citromból nyert citromlé
1 csokor snidling (apróra vágva)

Elkészítés

A fűszereket összekeverjük a citromlével és az olívaolajjal, alaposan megforgatjuk benne a húst, és 1-2 óráig állni hagyjuk. A bepácolt húst felforrósított serpenyőben aranybarnára sütjük, majd kivesszük, hagyjuk egy kicsit pihenni, és szeletekre vágjuk. A citromot és az olívaolajat összekeverjük a friss fűszerekkel és egy csipet sóval, majd a salátakeverékkel alaposan összeforgatjuk.

Eisberg tipp

Keverjünk hozzá friss bazsalikomot.