Pomelosaláta csirkenyárssal
Összetevők
1 csomag Eisberg Mix
200 g csirkemellfilé
1 ek halszósz
1 ek szójaszósz
1 teáskanál cukor
2 ek olívaolaj
1 csokor menta
1 csokor bazsalikom
2,5 dkg pirított földimogyoró (3 evőkanál)
450 g pomelo (1 db)
2 ek földimogyoró olaj
Elkészítés
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd a kockára vágott csirkével összeforgatjuk, és fél órát állni hagyjuk. A csirkét nyársra húzzuk, és grillserpenyőben megsütjük.
A salátát egy tálba tesszük, beletépkedjük a friss fűszereket. A pomelót megtisztítjuk, kockára vágjuk, majd a salátához adjuk. A mogyoróolajjal meglocsoljuk, és apróra vágott földimogyoróval megszórjuk.
Eisberg tipp
Más saláta mixeket is keverhetünk még hozzá.